Концерт проекту V.S.O.P. за участі Юрія Андруховича, Karbido та VJ group CUBE

Концерт проекту V.S.O.P. за участі Юрія Андруховича, Karbido та VJ group CUBE

28 квітня 2016, 19:30

Арт холл «D12» (вул. Десятинна, 12)

Вартість

Квитки: 150 - 250 грн

Купити квиток

V.S.O.P. – проект Юрія Андруховича, Karbido та VJ group CUBE. Їхній перший альбом «Самогон» вийшов 10 років назад. Зараз на рахунку проекту уже 4 альбоми та десятки концертів.

Стрижнем програми стануть оновлені версії всіх дев’яти композицій «Самогону». Їх доповнить своєрідний the best — вибрані твори з подальших «Цинамону», «Абсену» і «Atlas Estremo».

Перший альбом «Самогон» поєднав вірші Юрія Андруховича зі збірки «Пісні Мертвого Півня» з джазово-роковими Karbido. Альбом «Цинамон», за основу якого було взято поезію з «Екзотичних птахів і рослин», звернувся до забутих місць і містечок Галичини першої половини минулого сторіччя, що зникають серед війни. Остання частина трилогії — «Абсент» — мультимедійна вистава на стику поезії, прози й кіно. А несподівано виданий у 2015 році «Atlas Estremo», хоча й інспірований подіями в Україні, знаходиться за безпосередньою дослівністю. Поетично препарована проза з «Лексикону інтимних міст» і авангардово-панково-джазові ескапади — це авторська подорож навколо світу спогадів і розчарувань.

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх