Концерт «Музичний провулок: Олександра Морозова»

Концерт «Музичний провулок: Олександра Морозова»

06 червня 2019, 20:00

Urban Space 500 (вул. Б. Грінченка, 9)

facebook

Вартість

100 - 150 грн

«Музичний провулок» — це спеціальний проект Urban Space 500, присвячений живій музиці та культурі слухання. Щочетверга улюблені артисти грають камерні акустичні концерти у залі «Поділ».

Олександра Морозова – піаністка та композиторка з Києва. В пошуках власного музичного стилю Олександра взаємодіяла з такими гуртами та музикантами, як Ivanov Down, Vexlarsky, ХЗВ, виступала на електро-акустичні заходах і навіть деякий час жила у Ріо-Де-Жанейро!

Саме у Ріо, закохавшись у ритми самби й океанічні хвилі боса-нови, Олександра шукала новий стиль власної гри. Після повернення до України створила декілька колективів, що грають бразильську музику. В її серці Південна Америка залишилась назавжди!

Saudade – так називається програма Олександри. Це слово неможливо перекласти – так кажуть бразильці, його можна зрозуміти лише – один раз відчувши, а потім втративши щось дуже цінне. Saudade – це сум і одночасно ностальгія за красою моменту і хвилею краси, яка, коли її згадуєш, знову запускається і несеться з новою хвилею.


Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх