Вихідні: куди піти у Києві 26 - 28 жовтня

Вихідні: куди піти у Києві 26 – 28 жовтня

Найкращі нові фільми, які відібрали для нас українські кінокритики, підсумки фестивалю кіно та урбаністики 86, концерти Three Days Grace, Damien Escobar, Курган feat Agregat та інших. А ще 100 фільмів за 100 хвилин, вечірки та багато іншого чекає на Вас цими вихідними у столиці.

Фестиваль «86: Післямова»

З 24 жовтня. Кінотеатр «Жовтень»
Щороку в місті Славутич Київської області відбувається міжнародний фестиваль кіно та урбаністики 86. «86: Післямова» – це підсумки фестивалю, які проводяться в різних містах, зустрічі та обговорення з командою, показ кращих фестивальних робіт.
Фестиваль «86: Післямова»
Деталі

Вечірка «Worn Pop: She Past Away»

26 жовтня, 20:00. Closer Art Centre
She Past Away [TR] – це вокаліст, гітарист і автор пісень Волкан Канер і бас-гітарист Ідріс Акбулут, які зібралися в 2006 році в турецькому місті Бурса. Звучать She Past Away по-західному. Особливої ​​атмосфери їхній музиці надають мінімалістичні та дивні тексти пісень – хлопці принципово співають тільки турецькою.
Вечірка «Worn Pop: She Past Away»
Деталі

2-ий Київський тиждень критики – 2018

З 26 жовтня. Кінотеатр «Жовтень»
2-й «Київський тиждень критики» – кінофестиваль, який знайомить українських глядачів з найкращими новими фільмами, обраними професійними українськими кінокритиками.
2-ий Київський тиждень критики – 2018
Деталі

Концерт гурту Three Days Grace

26 жовтня, 20:00. Stereo Plaza
Three Days Grace — канадський рок-гурт у жанрі альтернативний рок, хард-рок та пост-гранж.

Деталі

Концерт Damien Escobar

26 жовтня, 19:00. Палац «Україна»
Легендарний скрипаль Даміен Ескобар, зірка сучасної інструментальної музики з Нью-Йорка повертається в Україну. У новій програмі прозвучать версії хітів світових виконавців, таких, як: Adele, Alicia Keys, Whitney Houston та Justin Timberlake в скрипковій обробці.

Деталі

Кінофестиваль «100 films in 100 minutes 2018»

26 – 28 жовтня. Кінотеатр «Кінопанорама»
Фестиваль Синдрому Розсіяної Уваги. Сто екстремально коротких фільмів з усіх куточків планети. Сто зав’язок, сто фіналів, мінімум сто головних героїв, один квиток.
Кінофестиваль «100 films in 100 minutes 2018»
Деталі

Концерт Ентоні Колмана «Алло, на хвилі 477!»

27 жовтня, 16:00. Мистецький арсенал
Мюзикл «Алло на хвилі 477!» – перше джаз-ревю в Україні, було презентовано 9 січня 1929 року театром «Березіль» у Харкові. На виставці «Курбас: Нові світи» представлено партитуру «Алло на хвилі 477!» композитора Юлія Мейтуса, яка дає можливість відтворити музику до першого українського мюзиклу.
Концерт Ентоні Колмана «Алло, на хвилі 477!
Деталі

Воркшоп «Відчути світ інакше»

27 жовтня, 13:00. Національний музей Тараса Шевченка
Ви зможете розширити межі сприйняття і дізнатись як писати шрифтом Брайля, сприймати вірші Шевченка жестовою мовою. Пройти лабіринтом у повній темряві, зрозуміти як живуть люди, яких називають безхатченки, вперше відчути звукову картину.
Воркшоп «Відчути світ інакше»
Деталі

Концерт гурту Epolets

27 жовтня, 19:00. Atlas
За плечима хлопців більше 400 концертів та фестивальних шоу. Чотири альбоми, десять відеокліпів і виступи в різних країнах Європи. В їхній музиці – сплав досвіду і вічний пошук нових граней рок-музики. Від класичного хард-року 80-х або пост-гранжу аж до синт-диско і рок-рівайвл хвилі нульових.

Деталі

Концерт гурту «Женя і Катя»

27 жовтня, 20:00. ШООМ
Романтичний інді гурт з першим сольним концертом у Києві. У затишній атмосфері закохана пара розповість свою історію за допомогою мелодій та слів. Справжня та щира українська музика.

Деталі

Вечірка «Vystavka | Techno»

27 жовтня, 23:00 Carbon
Виступають: Alex Glass, Bejenes, Pahatam, Daniel Detcom, K. Tenology, Koloah.
Вечірка «Vystavka | Techno»
Деталі

Екскурсії у Фільмофонд Довженко-Центру

27 жовтня, 16:00. Національний центр Олександра Довженка
Не проґавте можливість зазирнути під час серії суботніх екскурсій Довженко-Центром в робочі простори кіноархіву: плівкове фільмосховище, кінолабораторію, кабінети представників рідкісних професій, унікальних в Україні.
Екскурсії у Фільмофонд Довженко-Центру
Деталі

Blooms Corda презентує новий альбом

28 жовтня, 19:00. Культурний центр «Печерськ»
Інтелігентні романтики Blooms Corda покажуть свій новий альбом. Назва та обкладинка традиційно лишатимуться за кулісами до самої прем’єри. 8 нових композицій-вражень, які з різних кутів сформували нову платівку.

Деталі

Курган feat Agregat з презентацією альбому «С.Ш.Р.»

28 жовтня 2018, 19:00. Atlas
Селяни й селючки, дядьки й тьотки, дами й господа…! У город з багатим історичним прошлим приїжджають селюки, читать реп.

Деталі

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх