Вихідні: куди піти у Києві 21 - 23 грудня

Вихідні: куди піти у Києві 21 – 23 грудня

Різдвяні концерти, не різдвяні виставки, закриття кіносезону у Довженко-центрі – показуватимуть старий український фільм під акомпанемент фронтмена Хамерман Знищує Віруси, вечірки, кінопокази і ще багато цікавого чекає Вас найближчими вихідними у Києві.

Виставка «А4, кулькова ручка»

З 21 грудня. Karas Gallery
За час свого існування проект зібрав у своїй колекції близько 6000 робіт, намальованих понад 700 авторами. Проект об’єднує метрів мистецтва – найдорожчих художників України, таких як Анатолій Криволап, Влада Ралко, Олександр Ройтбурд та зовсім молодих художників з усіх куточків країни.
Виставка «А4, кулькова ручка»
Деталі

Вечірка «Donowhere 3.0»

21 грудня, 19:00. Національний центр Олександра Довженка
Передноворічна вечірка-закриття сезону #Donowhere Film Night! На Вас чекає показ нещодавно віднайденої української німої кінокомедії «Свині – завжди свині» (реж. Ханан Шмаїн, 1930) із гротескним саундтреком Альберта Цукренко (фронтмен Хамерман Знищує Віруси) наживо.
Вечірка «Donowhere 3.0»
Деталі

Вечірка «Vystavka Techno: Backstage Birthday Party»

21 грудня, 23:00. Otel’
Лайнап – Dmitriy Kuznetsov, Nagos, Toldo, Serge Franz, Pahan, Structura та інше.
Вечірка «Vystavka Techno: Backstage Birthday Party»
Деталі

Кінопоказ «Найкоротший день короткого метру»

21 грудня, 19:00. Кінотеатр «Київ»
Відсвяткуйте найкоротший день року за переглядом кращого короткого метру з Kyiv International Short Film Festival. Ідеальна можливість побачити кращі п’ять фільмів-переможців фестивальної програми KISFF 2018.
Кінопоказ «Найкоротший день короткого метру»
Деталі

Dj set YUKO

22 грудня, 20:00. It’s NOT the LOUVR gallery bar
На сцені Стас і Юля – єдиний злагоджений організм, який виробляє так багато енергії, що її запросто вистачить на невеликий мікрорайон. Матеріал, який YUKO використовує в своїй творчості – це реальні українські пісні наших предків, зібрані у різних куточках країни, в тому числі самою Юлею.
Dj set YUKO
Деталі

Виступ Ptakh_Jung та VJ Reinish

22 грудня, 20:00. In-Jazz.live
Ptakh_Jung – проект, що має звучання абсолютно нетипове для сучасної української сцени. Їхні виступи – подорожі із класики в пост-рок, ембіент, електроніку з вкрапленнями гранджу та нойзу. Це буде камерний затишний концерт із близьким спілкуванням слухачів та артистів.

Деталі

Відкриття виставки Sestry Feldman

22 грудня, 18:00. Зона креативних мануфактур Izone
На виставці стріт-арт-художників Sestry_feldman буде представлено шість величезних квадратних картин – на білій цегляній стіні на сходовому майданчику будинку. Кожна з картин ілюструє досвід того чи іншого невигаданого сновидіння.
Відкриття виставки Sestry Feldman
Деталі

Вечірка «DAZED | Cleymoore»

22 грудня, 23:00. Otel’
Лайнап – Cleymoore, SE62, Kristina, Nizar Sarakbi, Ghetto Sunrise та інші.
Вечірка «DAZED | Cleymoore»
Деталі

Atomic Simao презентує новий альбом

22 грудня, 20:00. Closer Art Centre
Atomic Simao через два роки повертаються в Closer для презентації свого четвертого альбому «Levitation Loom Four», над яким група працює останні два роки.
Atomic Simao презентує новий альбом
Деталі

Виступ minimum

23 грудня, 20:00. Вегетаріанське кафе «Дом»
Імпровизаційний живий аудіо-візуальний проект Сержа Авдеєва та Альони Овраменко. Симбіоз живої анімаційної проекції, синтезаторної музики, світла, лайв-лупінга та любові. Музичні жанри – експериментальна техно, електроніка.
Виступ minimum
Деталі

Родинне музейне свято «Музи зимових свят»

23 грудня, 12:00. Національний художній музей України
На святі дітей чекають чарівні історії з елементами квесту, загадки, міні майстер-класи і подарунки-смаколики. А дорослі зможуть у день відкриття музею, одними з перших, насолодитися оглядом неймовірної виставки «ЯВЛЕННЯ. Пам’ятки братського монастиря».
Родинне музейне свято «Музи зимових свят»
Деталі

Різдвяний концерт Назгуль Шукаєвої

23 грудня, 20:00. Дім освіти та культури «Майстер Клас»
Золотий склад чудових музикантів: Олексій Боголюбов, Валентин Корнієнко, Алік Фантаєв порадують слухачів джазовими стандартами, госпел і добрими різдвяними піснями.
>Різдвяний концерт Назгуль Шукаєвої
Деталі

Leoband Orchestra з програмою White Christmas

23 грудня, 19:00. Міжнародний центр культури і мистецтв
Напередодні Нового року LeoBand Orchestra вже традиційно запрошує відчути новорічний настрій під звучанням улюблених хітів: Frank Sinatra – Let it snow, Jingle Bells; Elvis Presley – Blue Christmas; Andy Williams – It’s The Most Wonderful Time Of The Year та інше.
Leoband Orchestra з програмою White Christmas
Деталі

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх