Арт-проект Альфграма Коіе «Акт Спустошення»

Арт-проект Альфграма Коіе «Акт Спустошення»

23 липня 2019 - 11 серпня 2019

Ornament Art Space (вул. В. Тютюнника, 53)

facebook

В ідеї серії лежать образи, сформовані на основі взаємодії з людьми для вивчення їх світоглядів, релігійних поглядів, їх психології щодо розуміння і прийняття себе. Мета проекту – це виявлення особистісних проблем, як наслідок формування та консервативного виховання людини в умовах нав’язаних догм і канонів часу.

Проект показує взаємозв’язок консервативного виховання і його об’єкта, як один з важливих аспектів впливу на формування спотвореного сприйняття навколишнього світу. У роботах розкривається сутність проблем консервативного виховання як діалогу часу від пубертатного періоду до дорослої людини.

Основною метою є показати наслідки такого виховання, яке веде людину до переживання соціального самотності, самоненависті і суїцидальної поведінки індивіда. Сенс тісно переплітається в часі минулого і сьогодення, коли досвід минулого створює відчуття відсутності справжнього. У роботах було важливим висловити ті переживання, які кожен з нас відчуває, але мовчить про них. Показати їх основу як фундаментальний елемент, що виходить з дитячого досвіду, який створює теперішнє і формує майбутнє. Кожна робота – це спроба вираження емоцій, про які ми не говоримо з оточуючими і приховуємо від себе.

Акт спустошення – це діалог людини і часу мовою багатогранності мистецтва про емоційні стани, де індивід провалюється в порожнечу, в якій його як особистості, немає.

Актом спустошення є необхідність показувати консервативне виховання сучасних дітей в середовищі, де закладено низку уявлень про світ, спрямованих на управління людиною. 



Мітки:

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх