Виставка Валентини Засуцької «Моя Планета»

Виставка Валентини Засуцької «Моя Планета»

10 жовтня 2018 - 21 жовтня 2018

Музей історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)

На виставці Валентини Засуцької буде представлено близько двадцяти живописних робіт великого формату, в яких художниця спробувала створити портрет внутрішнього світу, образ планети, в якій живе. Деякі роботи на виставці супроводжуватимуться аудіо-коментарями відомого українського гурту Bahroma – відтак кожен глядач зможе зануритися в ту атмосферу, яка надихнула художницю на створення даного твору.

«Мене надихає усе без залишку: друзі, люди, що проходять повз мене, пісні, несподівані знайомства, улюблена сім’я, подорожі та багато іншого. Хочу занурити вас у світ Магічного реалізму, у світ, що зачаровує та вабить, у світ, в якому я люблю, дружу, мрію і експериментую. Це проект-відчуття, що допомагає зрозуміти багатогранність і красу внутрішнього світу людини в усіх його проявах. Кожен з нас живе на власній планеті, не подібної до інших, якій можна дати назву «Життя». І у кожного вона своя!», – зазначає Валентина Засуцька.

Валентина Засуцька – художниця, архітекторка. Народилася у місті Київ. 2009 року закінчила архітектурний факультет КНУБА за спеціалізацією «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво». З 2011-го – архітекторка і художниця в архітектурному бюро Zasutsky Team.

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх