Виставка Анни Миронової «Моя реальність»

Виставка Анни Миронової «Моя реальність»

04 липня 2018 - 15 липня 2018

Музей історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)

Виставка сучасної художниці Анни Мироновї пройде в межах проекту «Kyїv art school».

«Звичайним олівцем, створюються глибокі речі. Тут штриховка витягує назовні найсуттєвіші переживання та роздуми. Свідомо чи підсвідомо. Саме тому глядач відчуває спорідненість з творами, переживає саме те, що не вербалізується» (із журналу «Образотворче мистецтво», №3/2016).

«Моя реальність – це те як я бачу, малюю. Це те, як я думаю в мистецтві, чим займаюсь, які використовую підходи до створення робіт. Тема, процес, матеріали, з якими працюю – все говорить про автора, його вдачу, темперамент. Найголовнішим вважаю те, наскільки тема творчості відповідає внутрішньому світу художника. Все, що я створюю в мистецтві, і де фізично почуваюся органічно, пов’язано з природою. Мої роботи є спогадами про реальні події, краєвиди, час. І лише жорсткий відбір позбавляє їх реалістичної пізнаваності. Час перетворює надміру емоційне на більш глибоке, помірковане. В письмі по натурі і в роботі в майстерні – там і там – є я, мої відчуття, моя реальність», – поділилась думками автор Анна Миронова.

Анна увійшла до рейтингу Forbes ─ найуспішніші представники сучасного українського мистецтва у віці до 40 років (2016). Лауреат премії ім. Олександра Данченка, краща робота року (2017).

Роботи художниці знаходяться в колекціях ProCreditBank, LCF Law Group, арт-центр Я Галерея, ЩАЦ, Voloshyn Gallery, галерея Гері Боумена, Art Ukraine Gallery, Adamovskiy Foundation; та в інших публічних та приватних колекціях в Україні та за кордоном.

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх