Виставка Анастасії Мітькової «Життя тендітне мерехтіння…»

Виставка Анастасії Мітькової «Життя тендітне мерехтіння…»

27 квітня 2018 - 10 травня 2018

facebook

На виставці «Життя тендітне мерехтіння…» Анастасія Мітькова презентує вибрані та улюблені свої роботи, що їх об’єднує спроба передати невловиме та мерехтливе, як світло свічки, диво життя, краси.

Краса рідної української природи, зокрема, Полтавщини – в акварельних пейзажах. Краса мистецтва – музики й танцю – лейтмотив багатьох творів виставки. Унікальність кожної людської душі – в портретах та жанрових сценах. Казка набуває зримість, а щоденний побут людини стає майже сакральним досвідом.

Захоплення незбагненною красою людей, тварин та рослин – самим життям на землі – головна тема виставки.

Анастасія Мітькова народилась в родині художників у м.Запоріжжя. Навчалась у Запорізькій художній школі у викладача С.А.Рибницького. Закінчила ДДХУ. Бере участь у локальних, республіканських та міжнародних виставках з 1998 року. Роботи Анастасії знаходяться в приватних колекціях США, Італії, Росії та України, в Запорізькому художньому музеї.

Художниця працює в різних техніках та жанрах, зокрема: олійний живопис та графіка, монотипія, батик, ліногравюра. Займається також прикладними видами мистецтва: розпис по кераміці, прикраси ручної роботи, інтер’єрна лялька тощо.

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх