Арт-проект Odessa Contemporary Art

Арт-проект Odessa Contemporary Art

04 травня 2016 - 15 травня 2016

Інститут проблем сучасного мистецтва НАМ України (вул. Щорса (Євгена Коновальця), 18-Д)

facebook

Вартість

Вхід вільний

На виставці ODESSA CONTEMPORARY ART зібрані роботи сучасних одеських художників різних поколінь, різних жанрів, різних поглядів на мистецтво. Але всі ці роботи об’єднує зовсім не локальна приналежність до однієї географічної точки.

Цей арт-проект -це спроба зміщення акцентів у контекстуальності одеського контемпорарі арту. Коли контекст творів виходить із «зони комфорту», остаточно вириваючись із звичного семантичного поля наших реалій. Наявності роботи з контекстом як з пошуком інтерпретації не середовища художника, але глобального осмислення свого місця в мистецтві. Хоча, звичайно, образність відображення дійсності ніхто не відміняв.

Мистецтво – це не тільки відбитий на полотні суб’єктивний варіант вічності. У роботах, звичайно ж виражається світогляд автора і його суб’єктивність, але жоден художник не знає силу і вектор тієї синергії, яка виникає між умовним глядачем і твором мистецтва. І саме тут, в цьому невідомому, і криється головна задача виставки – не окреслення проблематики, а цікавість експерименту. Необхідність виходу з часу, з контексту географічних особливостей і пряме занурення у вічність – у мистецтво.

Графік роботи: пн-пт 10:00-19:00, сб-Вс/10:00-16:00

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх