Фестиваль писанки 2016

Фестиваль писанки 2016

23 квітня 2016 - 09 травня 2016

Софіївська та Михайлівська площі

Вартість

Вхід вільний

Традиційно на Великдень у Києві проведуть фестиваль писанки «Дерево життя». З кожним роком захід набуває все більш унікального значення для українців. Популяризація писанкарства у рамках фестивалю впливає на розвиток творчості народного мистецтва в країні, сприяє підтриманню традиції розпису великодньої писанки.

Етнічно-культурний фестиваль і цього року має на меті розвивати та поширювати українське мистецтво, культуру та традиції. Організатори запрошують створити свою писанку до всіх рукотворних шедеврів учасників.

Місце проведення: Софійська та Михайлівська площі, Київ. Дата проведення: офіційне відкриття – 23 квітня, проводитиметься до 9 травня 2016 року. Програма фестивалю писанки 2016 в Києві За тиждень до Великодня у столиці України відбудеться незвичайна виставка «Авторська писанка». Вже підготовані 374 пасхальних яйця висотою у півтора метри, які чекають на святковий розпис талановитих українських майстрів.

Протягом місяця у всіх бажаючих буде можливість побачити роботи художників. А на гостей міста та киян чекає цікава фестивальна програма: презентація українських писанок з різних регіонів країни, що беруть участь у конкурсі «Народна писанка»; конкурс «Великодня паска»; виставка «Авторська писанка» – арт-перфоманс «374 художники»; окремий дитячий майданчик; весняна зелена фотозона; Великодній ярмарок; виступи дитячих колективів.

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх