Вихідні: куди піти у Києві 7 - 9 грудня

Вихідні: куди піти у Києві 7 – 9 грудня

Вечірка українського електро, лекції про втрачений твір митців Баухаусу – Lackballet, екскурсії, вистави та концерти наших та закордонних. Вихідні будуть цікавими.

Вечірка «Groove Operator meets Kommuna»

07 грудня, 23:55. Closer Art Centre
Line up: CMYK (Kommuna) ESP, Pekkuliar (Kommuna) ESP, Koloah, Pahatam.
Вечірка «Groove Operator meets Kommuna»
Деталі

Onuka представить альбом «MozaЇka»

07 грудня, 19:00. Stereo Plaza
MOZAЇKA — більше ніж просто альбом. Це інтерактивний проект ONUKA, в якому музика, відео, фото, месседжі утворюють єдине ціле. Окремі фрагменти складаються в загальну картину, даючи ключ до розгадки: як же влаштовано Всесвіт ONUKA.

Деталі

Рок-опера «MOZART L’Opera Rock Le Concert»

07, 08 грудня, 19:00. Палац «Україна»
Концертна версія всесвітньовідомої рок-опери — MOZART L’Opera Rock LE CONCERT. Дві пристрасті, два кохання, чарівність та вічність. 24 рок-хіти про силу пристрасті і справжній талант у виконанні понад 100 артистів.
Рок-опера «MOZART L’Opera Rock Le Concert»
Деталі

Лекція «Точка, лінія, простір: Lackballet та сцена Bauhaus»

08 грудня, 18:00. Мала галерея Мистецького арсеналу
Лекція присвячена загубленому творінню митців Баухаусу – Lackballet. Це робота, що була створена «підпільно» за военних часів і лише зараз історики мистецтва змогли знову відкрити її для широкої публіки.
Лекція «Точка, лінія, простір: Lackballet та сцена Bauhaus»
Деталі

Вечірка «UA Electro»

08 грудня, 23:00. Otel’
Назад у майбутнє, в електронну епоху Kraftwerk – туди, звідки все почалося. Брат хіп-хопу, попередник техно, стиль електро реінкарнувався подібно до спалаху наднової. 8 грудня Otel’ заповнять звуки драм-машин, ламаного біту і вокодера. Лайн-ап прикрасять «суто вітчизняні артис.
Вечірка «UA Electro»
Деталі

Благодійна барахолка «Різдвяний Кураж Базар»

08 – 09 грудня. Експоцентр України
Ви зможете придбати подарунки і новорічний декор, пити глінтвейн, слухати хор, відправляти святкові листівки в будь-яку точку світу, дивитися «Гаррі Поттера» і «Один вдома», ловити ротом сніжинки і загадувати бажання, сидячи на колінах у Good і Bad Santa.
Благодійна барахолка «Різдвяний Кураж Базар»
Деталі

Концерт БГ та «Аквариум»

08 грудня, 20:00. Stereo Plaza
Концерт з нагоди чудової дати – легендарному музикантові Борису Гребенщикову виповнюється 65 років, з яких 47 він виступає в якості незмінного ватажка кращої арт-рок команди «Аквариум».

Деталі

DZ’OB презентує альбом «Beings for Throbbing»

8 грудня, 20:00. Music Space MK
Це справжня історія. Альбом отримав назву Beings for Throbbing, що у буквальному перекладі означає «буття для пульсації». Це своєрідна метафора, яка ілюструє зміщення звучання DZ’OB. Beings — акустичні інструменти, що доповнюють, вплітаються у Throbbing — електронну складову.
DZ'OB презентує альбом «Beings for Throbbing»
Деталі

Кураторська екскурсія виставкою «Революціонуймо»

09 грудня, 16:00. Мистецький арсенал
На екскурсії, яку проведе Катерина Філюк, Ви зможете подивитися на українську революцію через оптику сучасного мистецтва, спробувати осмислити власний досвід за допомогою метафор, узагальнень, паралелей з іншими протестними рухами в різних куточках світу.
Кураторська екскурсія виставкою «Революціонуймо»
Деталі

Вистава «Bauhaus tanzt II»

09 грудня, 19:00. Мистецький арсенал
Bauhaus tanzt II – це міждисциплінарна театральна вистава, що поєднує музику, танець та візуальне мистецтво. Проект натхненний естетикою авангардного футуристичного балету відомого німецького митця Оскара Шлеммера та ідеями Баухаузу.
Вистава «Bauhaus tanzt II»
Деталі

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх