Вихідні: куди піти у Києві 12 - 14 жовтня

Вихідні: куди піти у Києві 12 – 14 жовтня

У Києві вперше відбудеться вечірки за участі Boiler Room та концерт американського репера Pouya. Жадан і Собаки презентують нову програму, також до столиці повернеться Ionnalee та відбудеться фестиваль британської драми. І не лише. Вдалих вихідних!

Вечірка «Worn Pop»

12 жовтня, 20:00. Closer Art Centre
Виступають: Magic Island та Люсі
Вечірка «Worn Pop»
Деталі

Концерт Ionnalee

12 жовтня, 20:00. Bel étage
Після торішнього виступу з Röyksopp до Києва повертається Йонна Лі. Вона презентує альбом свого однойменного проекту ionnalee і кращі треки з дискографії iamamiwhoami.

Деталі

«Жадан і Собаки» з новою концертною програмою «Мальви»

12 жовтня, 20:00. Atlas
Музиканти презентують нову концертну програму «Мальви», що поєднує в собі елементи традиційного українського мелосу з традиціями соціального ска-панку та життєствердного геві-металу.

Деталі

Концерт гурту Attila

12 жовтня, 20:00. Клуб «Bingo»
Американський гурт Attila вперше виступать в Україні. Колектив відомий своїм незвичайним звучанням, а також швидкими вокальними партіями з речитативом. Учасники Attila називають власний стиль Party Death Metal.

Деталі

Міні-фестиваль британської драми «Taking the Stage-2018»

12 – 13 жовтня, 18:00. Сцена 6
«Taking the Stage» – щорічна конкурсна театральна програма, яка проходить третій рік поспіль та об’єднує країни, культури та епохи. Поект відкриває нові українські театри та режисерів з оригінальним мисленням і допомагаєм їм реалізувати свої таланти.
Міні-фестиваль британської драми «Taking the Stage-2018
Деталі

Лекція Дмитра Горбачова «Ексцентрика та Експресія»

13 жовтня, 15:00. Музей театрального, музичного та кіномистецтва України
Лекція першовідкривача та дослідника українського авангарду, видатного мистецтвознавця Дмитра Горбачова. У лекції йтиметься про 20-і роки, коли невідома доти Україна стрімко вийшла на світові обрії культури.

Деталі

Глиняна вечірка у Музеї Івана Гончара

13 жовтня, 15:00. Музей Івана Гончара
Музей запрошує усіх охочих поспілкуватися з сучасними гончарями і керамістами про мистецтво, навчитися майстерності виготовляти глиняні вироби різними техніками, переглянути відео про гончарів студії KozaMedia та пригоститися печеними смаколиками.
Глиняна вечірка у Музеї Івана Гончара
Деталі

Вечірка від Boiler Room x Схема

13 жовтня, 23:00. Колишній завод Tetra Pak
Лайнап – Stanislav Tolkachev (live), Voin Oruwu (live), Wulffius (live), Konakov presents A-Body (live), Potreba (live), John Object (live), Vladimir Gnatenko (live), Nastya Muravyova, Recid, Zolaa. та інші.
Вечірка від Boiler Room x Схема
Деталі

Майстерня «Електронні звуки» для підлітків 12-17р

13 жовтня, 16:00. PinchukArtCentre
Музикант, художник та композитор, учасник групи «Людська подоба» Георгій Бабанський навчить підлітків записувати звуки та обробляти їх за допомогою програм для створення музики.
Майстерня «Електронні звуки» для підлітків 12-17р
Деталі

Концерт репера Pouya

14 жовтня, 20:00. Atlas
Американський репер, на чий приїзд в Україні чекали багато років. Pouya відвідає Київ у межах свого першого європейского туру «Five Five Tour» на підтримку нового альбому «Five Five».

Деталі

Концерт Carpenter Brut

14 жовтня, 19:00. Клуб «Bingo»
Чекаєте новий крутий концерт Electronic Dance Music? Тоді є прекрасні новини! Carpenter Brut їде в осінній тур в підтримку нового альбому і завітає у столицю.
Концерт Carpenter Brut
Деталі

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх