Вихідні: куди піти у Києві 07 - 09 червня

Вихідні: куди піти у Києві 07 – 09 червня

Фестиваль сучасного танцю, концерти Гапочки та Shortparis, джаз у Мистецькому арсеналі та ще багато цікавого відбудеться найближчими днями у столиці.

IX Міжнародний фестиваль сучасного танцю «Zelyonka SPACE UP»

01 – 09 червня. Локації міста
Програма IX Міжнародного фестивалю сучасного танцю Zelyonka SPACE UP включає більше 30 активностей від 11 творчих колективів з усього світу, які зберуть глядачів у Києві та Дніпрі. Учасниками фестивалю стали хореографи та танцівники з США, Австралії, України, Білорусі, Нідерландів, Швейцарії, Норвегії та Польщі.
IX Міжнародний фестиваль сучасного танцю «Zelyonka SPACE UP»
Деталі

Вечірка «Parental Advisory: Dj Normal 4»

07 червня, 23:55. Closer Art Centre
Лайнап: Dj Normal 4, Youngg P, S.A. TWEEMAN, Sergen Makaren.
Вечірка «Parental Advisory: Dj Normal 4»
Деталі

Концерт Shortparis

07 червня, 19:00. Національний цирк України
Shortparis – інді-група з Санкт-Петербурга, яка була заснована 7 років тому. За цей час вона встигла виділитися на тлі інших колективів. Хлопці зачаровують своєю парадоксальністю, яку складно передати словами, описати якимось жанром або порівняннями.

Деталі

Літній концерт інді-гурту «Гапочка»

07 червня, 19:00. Music Space MK
Фронтвумен гурту Катя Гапочка та незмінний гітарист Євген Якшин порадують вас не тільки улюбленими треками, але й відкриють завісу та зіграють пісні з нового альбому.

Деталі

Концерт «Jazz Arsenal. Shanna Waterstown»

7 червня, 20:00. Мистецький арсенал
Живе втілення «Women in Blues», чудова американська вокалістка з неймовірно сильним, глибоким і пристрасним голосом – Shanna Waterstown знову в Києві.

Деталі

Вечірка «ХЖК»

08 червня, 13:00. Хащі
Вечірка ХЖК + Концерт лейблу ШЩЦ/SHITS.
Вечірка «ХЖК»
Деталі

Фестиваль ручного друку «Принт фест 4/100»

08 – 09 червня. Культурний простір «MetaCulture»
Основна мета «Принт фест _/100» – популяризація сучасної друкованої графіки в Україні та розвиток спільноти принтмейкерів. Принт об’єднує майстрів і майстринь станкової графіки, вуличних художників і художниць, ілюстраторів, дизайнерів і багатьох інших. Це демократичне і вільне мистецтво.
Фестиваль ручного друку «Принт фест 4/100»
Деталі

Концерт Jonny Lang

08 червня, 19:00. Bel étage
На концерті вас чекає справжній сучасний блюз з яскравими гітарними рифами і блискучими соло, приголомшливий потужний голос, чесні і пристрасні тексти пісень.

Деталі

Концерт Timecop1983

08 червня, 19:00. Caribbean Club
Нідерландський продюсер Timecop1983 уперше виступить в Україні. Timecop1983 передусім відомий своєю романтичною, кінематографічною музикою, що народилася під впливом культури 80-х.

Деталі

День Франкофонії 2019 – Свято вулиці Костьольної

09 червня, 10:00. вулиця Костьольна
Тільки раз на рік вулиця Костьольна перекривається і стає повністю пішохідною, щоб святкувати життя в дусі très français. Цього року фестивалю виповнюється 5 років! Тому на гостей чекає ще більше музики, активностей, веселощів і більше франкофонії.
День Франкофонії 2019 – Свято вулиці Костьольної
Деталі

Святкування «День Ізоляції 2019»

09 червня, 18:00. Зона креативних мануфактур Izone
Вже протягом п’яти років фонд перебуває у вигнанні після того, як територія заводу, а отже, й основної культурної інституції в Донецьку була захоплена мілітаризованими проросійськими угрупованнями.
Святкування «День Ізоляції 2019»
Деталі

Концерт «The artifice of fire»

09 червня, 20:00. Національна музична академія України імені Петра Чайковського
«Ухо-ансамбль» закриває сезон концертом, в програмі якого прем’єра «L’artificio del fuoco», подвійного концерту для скрипки, віолончелі та великого ансабмлю Леонардо Марино, «Kontra-Punkte» Карлхайнца Штокхаузена, «Liebenslied» Йорга Відмана і «Incipit» Йоханнеса Штауде.
Концерт «The artifice of fire»
Деталі ï»¿

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх