Віталій Кличко презентував концепцію розвитку прибережних територій та зон відпочинку Києва

Віталій Кличко презентував концепцію розвитку прибережних територій та зон відпочинку Києва

Київська Мерія та Департамент містобудування та архітектури представив концепцію розвитку та покращення інфраструктури прибережних територій та зон відпочинку Києва. Планують розпочати з реконструкції розважальної інфраструктури та місць для активного відпочинку на Трухановому острові та в Гідропарку.
Концепція розвитку відпочинкових зон
інфраструктура Києва

На думку Віталія Кличка ці зміни підвищать туристичну привабливість столиці. Тому, окрім Труханового остову та Гідропарку, планують встановити найбільший в Україні флагштоку Державного прапору – 75 метрів, облаштувати канатну дорогу від Арки Дружби народів до Труханова острова, станції канатної дороги на Поштовій Площі, екскурсійно-оглядової вежі, пішохідної зони на Контрактовій площі, а також облаштування належної кількості паркінгів і зон відпочинку.
Департамент містобудування
Концепція розвитку прибережних територій

«У цьому проекті будуть об’єднані маршрутами знакові місця Києва. А Поштова площа стане туристичним хабом, звідки можна буде дістатися до найгарніших локацій Києва», – наголосив Віталій Кличко.

інфраструктура Києвамістобудування

Мер також підкреслив, що реалізація Концепції розвитку інфраструктури також пов’язана із залученням інвестицій і надходженнями до бюджету Києва. Нагадуємо, що столична влада вже відновила роботу київський фонтанів, відкрила оновлену пішохідну зону на Поштовій площі, реконструювала київський велотрек та відкрила парк «Наталка».
Концепція розвитку інфраструктури міста
Інфраструктура розвитку Києва

Реклама на сайті

Коментарі

вверх