У київському метро відкрили міжнародний арт-проект «Закохані в життя»

У київському метро відкрили міжнародний арт-проект «Закохані в життя»

22 вересня на шести станціях київського метро відкрито арт-виставку «Закохані в життя» (англ. «MuseforYouth»). Це перший в Україні арт-проект соціальної направленості.
виставка в метро

Мета проекту – звернути увагу українців на вибір свого життєвого шляху. Фотографії розповідають історії відомих та невідомих українців, що вже віднайшли свій життєвий шлях і слідують за своєю Музою. Ця Муза допомагає їм жити, творити, розривати шаблони, ігнорувати суспільні стереотипи, стирати кордони та вікові бар’єри.
виставка Закохані в життя

Проект об’єднав людей з різним життєвим шляхом та історією, але з спільним поглядом на життя: потрібно бути вільним від стереотипів та кліше, і не боятись йти до своєї мрії. А ще, незважаючи на вік, стать, громадянство – вони українці світу, які хочуть жити, творити та отримувати задоволення від життя.
арт-проект Закохані в життя

Виставка «Закохані в життя» триватиме протягом двох місяців. Експозицію складають 60 фотографія про 11 історій життя. Шукайте фото на такий станціях метрополітену як: Театральна, Печерська, Політехнічний інститут, Поштова площа, Арсенальна, Золоті ворота.
Закохані в життя

Арт-виставка проходить у межах інформаційної кампанії «Київ – європейський» за організації креативної команди «Elster kreativagentur» та при підтримці Департаменту суспільних комунікацій КМДА і КП «Київський метрополітен».

фото: muse4youth.info

Реклама на сайті

Коментарі

вверх