Стартував збір заявок на участь у конкурсі МУХі 2019

Стартував збір заявок на участь у конкурсі МУХі 2019

Щербенко Арт Центр приймає заявки на участь у сьомому конкурсі Молодих Українських художників МУХІ 2019. Загальний призовий фонд конкурсу МУХі 2019 – 70 000 грн. Переможець отримає грошову премію – 40 000 грн та можливість реалізувати власний проект у галерейному просторі (або під егідою) «Щербенко Арт Центру» у 2020 році.

Також міжнародна експертна комісія обере двох призерів, які отримають грошові премії у розмірі 15 000 грн та інституційну підтримку в реалізації власного виставкового проекту.

Десять фіналістів конкурсу стануть учасниками групової виставки, яка відбудеться у жовтні-листопаді 2019 року у просторі Національного музею Тараса Шевченка.

Заявки приймаються до 23.06.2019, 23:59. Для участі у конкурсі необхідно подати від трьох до п’яти реалізованих та/або не реалізованих проектів з концепцією та візуальним супроводом (фото, відео, візуалізація).

Правила участі у конкурсі МУХі 2019.

– ви маєте бути громадянином/громадянкою України;
– вам має виповнитися 21 на момент подачі заявки;
– якщо ви вже були фіналістом МУХі, ви не можете повторно брати участь у конкурсі.

Заповнити заявку і взяти участь у конкурсі можна за посиланням.

Концепція проекту:
Проект матиме свою тему із метою фокусування та аналізу певного аспекту розвитку української арт-сцени. У 2019 році тема конкурсу МУХі – «Випробування меж». Команда Щербенко Арт Центру пропонує замислитись над питанням ролі, місця та умов становлення сучасних українських художниць та художників.

В межах проекту МУХі 2019, поза конкурсною складовою, буде розгорнуто паралельну програму, що міститиме дискусійну та лекційну панель, присвячену питанням довкола теми проекту; а також співпрацю з українськими та закордонними мистецькими установами, мета якої – втілення міждисциплінарних виставкових проектів та надання додаткових можливостей для фіналістів МУХі.

Інформація про конкурс
МУХі – це поліфункціональний проект, спрямований на послідовну і тривалу роботу з підтримки українських художниць і художників на етапі їх становлення. Засновниця проекту МУХі – кураторка і галеристка Марина Щербенко.

Більш детальну інформацію про конкурс шукайте за посиланням. 

Реклама на сайті

Коментарі

вверх