Стартував літній сезон фестивалю Ulichnaya Eda

Стартував літній сезон фестивалю Ulichnaya Eda

Ягоди, розваги та літнє меню – на Арт-заводі Платформа пройшов фестиваль Ulichnaya Eda. На три дні, 23 – 25 червня, завод перетворився на царство ягід, розваг та смачної їжі.
вулична їжа
У перший місяць літа власники фудкортів дивували ягідними смаковими акцентами у м`ясних, рибних та вегетаріанських стравах. Навіть гурмани дивувались такому поєднанню.
київ
фестивалі

На червневому Ulichnaya Eda з’явилось багато нового: літні розваги та літнє меню. Вперше на фестивалі функціонував квартал азійської кухні. ля дитячих розваг організатори фестивалю віддали цілий парк, чим значно збільшили дитячу зону. Також діяв дитячий брокант – ярмарок іграшок, продавцями якої є самі діти. Малюки знайшли не тільки нові іграшки, а й нових друзів.
фестиваль вуличної їжі
арт завод платформа

Команда фестивалю Ulichnaya Eda підготувала для підлітків приємні несподіванки. Через літні канікули гості до 15 років могли відвідати фестиваль безкоштовно – тінейджерів було більше, ніж зазвичай) І вони мали як розважитись – для них діяла підліткова розважальна зона.
фестивалі Києва

Протягом трьох днів гості не лише куштували гастрономічні новинки та улюблені страви. Відвідувачі фестивалю приймали участь у фуд-баттлах і змаганнях з бір-понгу для дорослих. Для дітей проводились гонки на самокатах.
афіша Києва
У новому форматі активностей «Ulichnaya Eda рекомендує» гості могли отримати ексклюзивні знижки на найкорисніші послуги міста і взяти участь в розіграшах цінних подарунків,подорожей і навчальних майстер-класів.
афіша фестивалів Києва
ulichnaia eda

Також команда фестивалю організували «Вуличний Tinder» та «Вуличний Messenger». Новий формат допоміг відвідувачам знайти на фестивалі собі компанію за інтересами. Та все ж найголовнішим нововведенням став додатковий третій день. Влітку Ulichnaya Eda стартуватиме у п’ятницю о 16:00. Тому навіть маючи плани на вихідні, буде можливість не пропускати улюблену подію.
київ фестиваліплатформа арт-завод

Нагадуємо, що Ulichnaya eda – проект, який популяризує в Україні європейську культуру споживання і приготування вуличної їжі. На створення проекту команду надихнули ярмарки, фестивалі і івенти прогресивних європейських столиць. Фестиваль збирає більше 30 тисяч гостей.
 
З 2013-го року команда Ulichnaya eda зросла з 3-х чоловік до 20 і поповнила список своїх заходів. На даний момент це:
– Фестиваль вуличної їжі;
– Dance event Білі ночі;
– Kyiv Coffee festival;
– Міське свято їжі.

Реклама на сайті

Коментарі

вверх