Київ вихідний. Що робити у столиці 8 - 10 вересня

Київ вихідний. Що робити у столиці 8 – 10 вересня

Синоптики прогнозують теплі вихідні. А це чудова нагода наситити їх цікавими подіями. Наприклад, відвідати події у рамках «Відкриття року мов» на Контрактовій, або піднятися на борт Ковчегу «Гогольfest». Або ж обрати інші події. Ми рекомендуємо такі:

8 вересня

Концерт Adam Naas. 20:00 в Bel étage
Музикант грає в стилі Dark Soul – це музика, яка відкриває нові горизонти на шляху пізнання електроніки. Цього вечора на Вас чекає живий звук та знайомство з творчістю молодого таланту.
Концерт Adam Naas

Фестиваль мистецьких проектів про феномен корупції. Локації міста
У вересні в 9 містах України та Кишиневі під егідою Goethe-Institut пройдуть безкоштовні виставки, документальні перформанси та покази фільмів-призерів міжнародних фестивалів у Каннах та Берліні. Мета проекту – розповісти широкому загалу, як виникла корупція, як із нею борються у світі, які корупційні схеми успадкувала Україна від епохи СРСР і що може зробити кожен українець для їх подолання.
Фестиваль мистецьких проектів про феномен корупції

Виставка К. Калиновича «Тіні зимового саду». Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків
Калинович – знаний майстер, постійний учасник графічних виставок, володар престижних премій США, Великої Британії, Франції, Польщі, Туреччини, Італії. Для Музею Ханенків його творчість цікава як продовження європейської класичної традиції.
Виставка К. Калиновича «Тіні зимового саду»

Вечірка «NOMODELS». 23:30 в Plivka
Друга вечірка «NOMODELS» присвячена жанру techno. Головною подією заходу стане приїзд французького музиканта I Hate Models, який став популярним у світ електронної музики в кінці минулого року зі своїм релізом «Warehouse Memories».
Вечірка «NOMODELS»

9 вересня

Вуличний фестиваль «Відкриття року мов». (9-10 вересня) з 11:00 до 20:00. Контрактова площа
Українсько-німецький рік мов відкриється вуличним фестивалем, який розпочнеться з велопробігу та найбільшого урок німецької мови з прямою трансляцією з інших міст України. Українсько-німецький рік мов триватиме протягом 2017-2018 року та включатиме понад 50 культурних подій.
Вуличний фестиваль «Відкриття року мов»

ДахаБраха з шоу «Dreams OFF» на ГОГОЛЬfest. 21:00 Експоцентр України
Нова версія «Dreams of the lost road» – це поєднання театру, технологій, відеоарта, лазерного шоу, живої музики, поєднання символів і змістів про життя та смерть. Крім того, вражаюча карнавальна хода ляльок-гігантів заввишки 10 метрів та грандіозного Ковчегу.
Київ вихідний. Що робити у столиці 8 - 10 вересня

Музична програма «Фонтан. OFR Stage» на Гогольfest. 9 – 10 вересня. Експоцентр України
Old Fashioned Radio запрошує на музичний фонтан з нової української музики та французького джазу. В перший день на сцені виступатимуть українські колективи, які не почуєш на FM-радіостанціях. Другий день присвячений джазу.
Музична програма «Фонтан. OFR Stage» на Гогольfest

10 вересня

Концерт FONTALIZA. 21:00 Docker pub
Fontaliza – альтернативне ідні рок тріо зі сходу України. Гурт Fontaliza виконають свої улюблені та найкращі композиції, а також матеріал із нового альбому «Born In Coal Dust».
Концерт FONTALIZA

День відкритих дверей у Домі МК: «Знайди свою мову». 12:00
Дім МК спільно з українськими письменниками та видавцями, художниками та музикантами, мовознавцями та мистецтвознавцями, акторами та режисерам відкриє новий сезон пошуку власної мови.
День відкритих дверей у Домі МК

Експериментальний івент «104°27’». 18:00 Plivka
Продовження серії експериментальних івентів «Вслухаючись у місто» та «Матеріали». Цього разу на слухача чекає шестигодинне занурення у ритми породжувані водою та туманні саундскейпи – максимальне насичення H2O та творчістю музикантів, джерело звуку якої – вода.
Експериментальний івент «104°27’»

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх