Київ вихідний. Що робити у столиці 29 вересня - 1 жовтня

Київ вихідний. Що робити у столиці 29 вересня – 1 жовтня

Виступ Nicolas Jaar, українські авангардні мультики, цікава програма у Національному художньому музеї України, святкування ювілею Валентина Сильвестрова та Дня народження Михайла Грушевського. І не тільки. Вихідні будуть спекотні та насичені.

Вечірка «THP Session: OMAR». 29 вересня, 23:55. Closer Art Centre.

В лайнапах Берлінських вечірок його ім’я стоїть нарівні з уругвайським земляком Nicolas Lutz, Dj Masda, Evan Baggs, Binh. У композиціях OMAR поєднані від техно та електро, до діпового хауса. Цього вечора компанію Омару складуть резиденти THP.
THP Session: OMAR
Детальніше тут

Джаз-мануш від Urban Gypsy. 29 вересня, 20:00. Old Fashioned Bar / 32

Колектив Urban Gypsy продовжує традиції «Великого Джанго», творця унікального циганського джазу. Дві гітари, скрипка і контрабас – в його складі традиційні для циганського джазу акустичні струнні інструменти.
Джаз-мануш від Urban Gypsy
Детальніше тут

«УВК-weekend». 29 вересня – 1 жовтня. Національний художній музей України

Протягом вихідних ви зможете погортати візуальні книги, поспілкуватися з упорядниками та авторами, придбати тематичні видання. Також відбудеться паралельна програма, насичена презентаціями видань, лекціями та воркшопами.
УВК-weekend
Детальніше тут

Виставка Євгена Величева «Камера спостереження». Відкриття 29 вересня. Port creative hub

Євгена Величева – резидент програми Port Art Studio Євгена Величева. До експозиції увійдуть живописні полотна та накладені на них мультимедійні проекції, що відсилатимуть до роздумів про захист приватності у сучасному міському просторі.
Виставка Євгена Величева
Детальніше тут

Фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва «LINOLEUM». 28 вересня 2017 – 01 жовтня. Національний центр Олександра Довженка

Глядачів очікують 250 фільмів у 12 програмах, 10 майстер-класів та лекцій, інтерактивні розваги, спеціальні події до 90-річчя української мультиплікації та насичена дитяча програма.
LINOLEUM
Детальніше тут

Виставка ілюстрації полської художниці Оли Непсуй. Відкриття 29 вересня. Orthodox. Books/Coffee/Illustration

Ола працює з такими компаніями, як Nike, Converse, Braun та HBO. Нєпсуй створила ілюстрації для швейцарського фестивалю літератури Babel, незалежного театрального фестивалю в Нью-Йорку Undergroundzero і португальского джазового фестивалю Guimarães.
Виставка ілюстрації полської художниці Оли Непсуй
Детальніше тут

Виступ Nicolas Jaar. 30 вересня, 20:00. Stereo Plaza

Чилійсько-американський електронщик відзначить в столиці річницю виходу останньої платівки Sirens. Композиції з неї, а також більш ранній матеріал і почує українська публіка.
Виступ Nicolas Jaar
Детальніше тут

Домашня вечірка з нагоди Дня народження Михайла Грушевського. 30 вересня, 18:00. Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського

З повсякденням академіка, підготовкою та проведенням ювілею гості Музею познайомляться з розповідей головних героїв театралізованої екскурсії «Позаочі»: хатньої робітниці Теклі та двірника Петра Пилюченка, які знають все.
грушевський
Детальніше тут

Безкоштовний концерт гурту Qarpa. 30 вересня, 19:00. Контрактова площа

Лідер гурту Ірена Карпа прилітає з Парижу спеціально, щоб виступили на закритті сезону фестивалів У пошуках Made in Ukraine. На концерті гурту на сцені ви почуєте компіляцію пісень за останні роки роботи альтернативщиків
Безкоштовний концерт гурту Qarpa.
Детальніше тут

Ексклюзивний акустичний концерт гурту «Друга Ріка». 30 вересня, 19:00. Концерт-хол «Freedom»

Акустичний експеримент за участю запрошених музикантів та народних інструментів. Концерт складатиметься з найвідоміших композицій, зіграних у акустичній інтерпретації. Нового звучанню пісням додадуть цимбали, трембіти, труба, тромбон і струнний квартет.
концерт гурту «Друга Ріка»
Детальніше тут

Фестиваль «Kyiv Vegan Boom». 30 вересня – 1 жовтня. D12

Перший професійний фестиваль веган формату і культури, що об’єднує усі сфери життя під загальною ідеєю гуманізму, любові, миру і єдності.
Kyiv Vegan Boom
Детальніше тут

9-й фестиваль вина «Kyiv Food and Wine Festival». 30 вересня – 1 жовтня. Експоцентр України

Ще більше сироварень, ще більше українських виноробів. Встановлення рекорду з поїдання устриць та масштабне чавлення винограду у великому чані. Ну і як без винного забіга «Kyiv Wine Run» в новому форматі і з цікавими активностями.
Kyiv Food and Wine Festival
Детальніше тут

Кураторська екскурсія Фестивалем молодих українських художників. 1 жовтня, 14:00. Мистецький арсенал

Кураторки Ліза Герман, Катерина Філюк та Марія Ланко детально розкажуть про 67 проектів українських молодих митців та тему Фестивалю «Сьогодні, що так і не настало».
Кураторська екскурсія Фестивалем молодих українських художників
Деталі тут

Концерт «Сильвестров 80. Марафон». Частина 1, 2, 3, 4. 1 жовтня, 16:00, 17:30, 19:00, 21:00. Plivka

Концерт з нагоди 80 річниці Дня народження українського композитора Валентина Сильвестрова. Його твори прозвучать у концерті з 4 частин. Для Вас виступлять: «Ухо-ансамбль», Антоній Баришевський, Р-квартет, Вікторія Вітренко, Євгенія Чурікова, Євген Громов та інші.
Сильвестров 80. Марафон
Детальніше тут

Кінопоказ «Exhibition on Screen: Вінсент Ван Гог – Новий погляд». 1 жовтня, 15:00. Кінотеатр «Київ»

Підготовлений у співпраці з кураторами музею Ван Гога в Амстердамі до 125-річчя від дня смерті митця, цей фільм заново представить публіці багату колекцію робіт художника, запропонує інтерпретації провідних мистецтвознавців світу, а також розповість про новітні дослідження творчості великого живописця.
Exhibition on Screen: Вінсент Ван Гог
Детальніше тут

І не забуваємо про виставки, які можна відвідати на вихідних.

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх