Куди піти у Києві 12 - 18 червня

Куди піти у Києві 12 – 18 червня

Знову найбільша в Києві благодійна барахолка, а ще концерт від Міністерства закордонних справ, Володимир Будніков роздумуватиме про реальність у новій виставці, вперше у Києві пройде тиждень швейцарського кіно та ді-джей сет від Ghostpoet і не лише.

Artist-Talk фотографа Девіда Деніла
12 червня, 19:00. Зона креативних мануфактур Izone
Artist-Talk фотографа Девіда Деніла
В рамках дослідницького проекту «Донбасские Студии» фонду ІЗОЛЯЦІЯ Девід представить своє фотодослідження і проект «Не заснути б під час ходьби».

Концерт «Класика в галереї»
13 червня, 20:00. Educatorium
Концерт «Класика в галереї»
Вечір класичної гітари під час якого Ви зможете почути виконавця, чиє ім’я знає весь світ. Марко Топчій — володар понад 50 премій (36 з яких — перші) міжнародних конкурсів класичної гітари.

Виставка «Малярство польське»
14 червня, 17:00. Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків
Виставка «Малярство польське»
Виставка з найціннішої в Україні збірки польського живопису 18 – початку 20 століття з Львівської галереї мистецтв. Представлені роботи польських митців, що були живими символами справжнього космополітизму та універсальності мистецтва. Водночас, саме їхні твори стали візуальними емблемами польської національної ідентичності.

Концерт «МЗС Open Air 2017. Музика вільних людей»
14 червня 2017, 20:00. Міністерство Закордонних справ України
Концерт «МЗС Open Air 2017. Музика вільних людей»
Під стінами МЗС України вже втретє відбудеться МЗС Open Air –
джазовий концерт «Музика вільних людей». Захід організований спільно з Koktebel Jazz Festival. Концерт є символом солідарності та підтримки тих, хто виступає проти російської окупації Криму.

Виставка Володимира Буднікова «Реальність?»
З 14 червня. Я Галерея
Виставка Володимира Буднікова «Реальність?
Кожна можлива подібність обрисів набуває в абстрактному особливого змісту, коли подібне починає мати відношення не лише до свого початкового відповідника, але розвертає ціле віяло векторів, звертаючись до можливих подібностей будь-де.

Лекція «Obraz: Адольф Страхов»
14 червня, 19:00. Closer Art Centre
Лекція «Obraz: Адольф Страхов
Катерина Яковленко прочитає лекцію «Український політичний плакат 1930-х рр. Адольф Страхов і його азбука революції». Катерина Яковленко розповість чому графіка Страхова – це шедевр і чи сьогодні взагалі варто говорити про радянську спадщину

Лекція «Подорож у серце ідеальних міст»
15 червня, 19:00. Центр візуальної культури
Подорож у серце ідеальних міст
Лекція французького соціолога Жана-Марка Стебе. Лекцією Французький інститут в Україні та Центр візуальної культури продовжують цикл «Соціальна нерівність, паритет, опіка в міському просторі: від реальності до утопії».

Концерт «Closer jazz: Arina & Veto Bank»
15 червня, 20:00. Closer Art Centre
Концерт «Closer jazz: Arina & Veto Bank»
Closer jazz, «Ukr-Lit-Agro» і Посольство Литви в Україні запрошують на концерт групи Arina & Veto Bank. Цього вечора на гостей концерту чекає блюз, рок-н-рол та джаз.

Фестиваль «Тиждень швейцарського кіно». Вперше у Києві!?
15 – 19 червня. Кінотеатр «Київ»
Куди піти у Києві 5 – 11 червня
Фестиваль відбудеться вперше та приурочений до 25-річчя встановлення дипломатичних відносин України та Швейцарії. У програмі зібрано актуальні картини останніх років, відібрані на європейських фестивалях.

Виставка Віталія Шупляка «Сигнали/Signals»
З 15 червня. Vozdvizhenka Arts House
Виставка Віталія Шупляка «Сигнали/Signals»
Знак ідентичності в часі глобальних сигналів, де синій стає новим білим — символом чистоти й інформаційної незайманості, яка не може не приваблювати обіцяними можливостями але насторожує своєю непередбачуваністю.

Музичний форум «Selector Pro» (Ді-джей сет від Ghostpoet)
16, 17 червня. Sentrum
Музичний форум «Selector Pro
Selector Pro — серія музичних форумів Британської Ради за участі британських та українських фахівців і меломанів для обміну досвідом, професійного розвитку і знайомства з новими трендами в індустрії.

Виставка «IN PROGRESS. Дрес-код України доби Незалежності»
З 16 червня. Мистецький арсенал
IN PROGRESS
40 українських fashion-дизайнерів, 200 моделей одягу, арт-об’єкти авангардної моди заввишки 4 метри, інавгураційна сукня Першої леді, сценічне вбрання зірок української поп-естради, моделі з показів в Парижі, Мілані, Нью-Йорку, Флоренції та Далласі.

Концерт Дмитра Побережного і Друзів
16 червня, 20:00. Mezzanine
Концерт Дмитра Побережного і Друзів
Концерт «ДМИТРО ПОБЕРЕЖНИЙ і ДРУЗІ» – це два повноцінних концерти. В першій частині Дмитро зіграє кавери пісень David Bowie, John Mayer, Oasis, Sam Smith, Take That та ін. У другій виступлять музиканти, які ще ніколи не грали разом та виконають The Beatles, Sam Smith, Marvin Gaye & Tammi Terrell, Joe Dassin, Ed Sheeran та ін.

Лекція «100 років української музики за 100 хвилин»
16 червня, 19:00. Closer Art Centre
Лекція «100 років української музики за 100 хвилин»
Цикл складається з 11-ти 10-хвилинних лекцій, що охоплять період XX століття та наших часів.

Благодійний забіг «Біжу за пухнастого»?
17 червня, 10:00. Експоцентр України
Благодійний забіг «Біжу за пухнастого»
Перший в Україні благодійний забіг «Біжу за пухнастого». Учасники заходу разом зі своїми чотирилапими друзями долатимуть відстань в 1 або 3 км. Якщо ж у вас немає хвостаня, не біда. Беріть друзів, усю родину і обов’язково долучайтесь до забігу.

Вечірка «Схема»
17 червня, 23:00. Національна кіностудія ім. Олександра Довженка
Вечірка «Схема»
Лайн-ап: M.E.S.H. (live), Buttechno (live), Voin Oruwu (live), SomeDego, FStep, Kiddmisha, Jana Woodstock, Sasha Zlykh.

Вечірка «Richka» feat L Plus (Technique, SK)
17 червня, 22:00. ЮБК
Вечірка «Richka» feat L Plus
Гість першого червневого запливу – L PLUS, дуже крутий і сучасний трендовий музикант, також цього вечора виступить весь склад Time2Bass – Tapolsky, Lime Kid, X-Gun, Oleg K + Stinger, Jike, Hemp Shark і Timo.

Барахолка «Кураж Базар. Благодійний»
17 – 18 червня. Арт-завод «Платформа»
Кураж Базар. Благодійний
В цьому році барахолка присвячена соціалізації дітей з інвалідністю та повне фінансування табору для дітей з комплексними порушеннями і допомога табору для дітей з проблемами слуху.

Концерт Make Like a Tree
18 червня, 20:00. ШООМ
Концерт Make Like a Tree
Make Like a Tree – музичний проект харків’янина Сергія Онищенка. Музику Сергій творить під час подорожей світом, тому у записах і виступах приймають участь музиканти з різних міст і країн.

«Марафон без метушні» до Міжнародного дня йоги
18 червня, 08:00. Вул. Хрещатик
марафон без метушні
«Марафон без метушні» – це чудова можливість познайомити людей з тисячолітньою фізичною, розумовою і духовною практикою. Спільне тренування доведе, що займатися йогою може кожен, незалежно від фізичної форми, віку та віросповідання.

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх