IZONE запрошує на безкоштовний майстер-клас від Міланського Європейського інституту дизайну

IZONE запрошує на безкоштовний майстер-клас від Міланського Європейського інституту дизайну

Міланський Європейський інститут дизайну (IED) влаштує безкоштовний майстер-клас присвячений дизайнерським проектам для дітей. Подія відбудеться 25 та 26 вересня і завершиться публічною лекцією в IZONE. Open call оголосять 4 вересня.

Проведуть майстер-клас професора Федеріко Кікко Феретті (Federico Ferretti) і Дагмара Сімінік (Dagmara Siemieniec).

Майстер-клас буде присвячений дизайнерським проектам для дітей. Тема цього проекту – невизначена. Це може бути дитячий майданчик, дитячий одяг або додаток до смартфона. Мета проекту показати те, що сучасний дизайнер повинен бути в змозі оцінити, що є сенс робити, а що ні.

Майстер-клас розрахований на 30 осіб, яких відберуть за результатами опенколлу. Його оголосять 4 вересня. Брати участь у заході можуть усі охочі. Але найбільше від підійде дизайнерам – графічним, дизайнерам об’єктів, одягу, інтер’єрів і навіть веб-додатків.

Учасників розіб’ють на п’ять робочих груп, кожна з яких буде функціонувати як мозковий центр фірми. Кожна фірма розроблятиме один продукт. Увечері 26 вересня відбудеться лекція Дагмар і Чіко – презентація результатів майстер-класу і розбір польоту.

Захід для всіх учасників абсолютно безкоштовне.

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх