День Києва 2018. Афіша заходів

День Києва 2018. Афіша заходів

У 2018 році День Києва та День столиці припав на 27 травня. Із цієї нагоди у місті відбудеться низка святкових заході. Так як 25 та 26 травня у Києві пройдуть фінали Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 серед жінок і чоловіків. Тому і деякі події з відзначення Дня міста матимуть футбольне забарвлення.

День Києва. Афіша заходів

Вечірка «По-київськи»

25 – 26 травня. Галерея «Лавра»
Київська випічка, сцена із маршрутки та діджеї – все це на вечірці до Дня Києва.
Вечірка «По-київськи»
Деталі

Концерт «Пісенне Надвечір’я Києва»

25 травня, 19:00. Шоколадний будиночок
Чоловічий хор, співаків якого називають «Золотими голосами України», запрошує киян та гостей міста на програму, яка присвячена святкуванню днів нашого чудового міста. Капела ім. Л.Ревуцького подарує Вам чудове Пісенне надвечір’я.
Концерт «Пісенне Надвечір’я Києва»
Деталі

Ярмарок народного мистецтва до Дня Києва

26 – 27 травня. Музей Івана Гончара
Митці з різних куточків країни представлять гончарні вироби, ткані та вишиті речі, традиційній одяг та прикраси, головні убори, вироби з соломи, лози, дерева та інших природних матеріалів, дитячі іграшки, писанки, твори малярства – усе зроблене вправними руками та щирою душею.
Ярмарок народного мистецтва до Дня Києва
Деталі

Фестиваль «Big Family Fest»

26 травня, 10:00. Співоче поле
Це грандіозне свято для всієї родини – різноманітні майстер-класи для дітей і дорослих, виступи артистів, а також ярмарок від українських виробників. Завершить яскравий день – пряма трансляція Фіналу Ліги Чемпіонів.
Фестиваль «Big Family Fest»
Деталі

Концерт «Rock Legends»

27 травня, 19:00. Національна філармонія України
Концерт у філармонії у День Києва! «Queen», «Scorpions», «Aerosmith», «Led Zeppelin», «AC/DC», «Deep Purple» у виконанні Національного симфонічного оркестру України.
Концерт «Rock Legends»
Деталі

Великий концерт до Дня Києва 2018

27 травня, 13:00. Хрещатик
Фінал ліги чемпіонів і День Києва – подвійне свято, з нагоди якого заплановано виступи 3 оркестрів та 2 хорів, шоу маршових барабанів і шоу на цимбалах, VJ-шоу та DJ-сети, вокальні та танцювальні перформанси-флешмоби, а також багато несподіванок і сюрпризів.
Великий концерт до Дня Києва 2018
Деталі

Концерт GIGA1 до Дня Києва

27 травня, 19:00. MonteRay Live Stage
Після кардинальної зміни іміджу і стилю GIGA1 повертається додому, щоб представити якісних хіп-хоп та свою нову велику програму.
Деталі

Фестиваль хорового мистецтва «Пісня над Дніпром»

27 травня, Співоче поле
У фестивалі позмагаються близько 30 хорових аматорських колективів з усієї України, а завершуватиме програму виступ Національного академічного українського народного хору ім. Г. Г. Верьовки.

Також протягом святкових вихідних у Києві триватиме:

«Фестиваль чемпіонів» до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

24 – 27 травня. Хрещатик
24 і 26 травня у Києві пройдуть фінали Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 серед жінок і чоловіків. У межах спортивного свята заплановано низку подій, серед яких і Турнір чемпіонів.
Деталі

Вечірка «SALAT PARTY. Apashe»

26 травня, 23:00. Клуб «Зеленый театр»
Apashe знову повертається в Україну. Саундпродюсер із Бельгії виступить у межах гастрольного туру, присвяченого релізу EP Requiem.
Вечірка «SALAT PARTY. Apashe»
Деталі

Фестиваль «Craft Beer Fest»

26 – 27 травня. Експоцентр України
Наймасштабніший в Україні фестиваль крафтового пивоваріння. Для справжніх поціновувачів смаку в одному місці буде зібрано більш ніж 30 пивоварень й понад 100 сортів пива.
Фестиваль «Craft Beer Fest»
Деталі

Фестиваль «Kyiv Vegan Boom 8»

26 – 27 травня. Літературно-артистичний клюб «Х. Л. А. М.»
Веган маркет та фудкорт під зеленню дерев в музичному супроводі, та спеціальний арт-проект у дворику та галереї літературно-артистичного клубу «Художники Літератори Артисти Музиканти».
Деталі

Благодійна барахолка «Кураж Night Market India»

25 – 27 травня. Арт-завод «Платформа»
Танці в сарі, їжа з каррі, Раджа ін да хаус, пахощі і кришнаїти, весілля під місяцем і нескінченний рай для дітей. За пультом і перед мікрофоном найбільш індійський з усіх британців – Panjabi MC. Вперше за 13 років в Україні.
Благодійна барахолка «Кураж Night Market India»
Деталі

Концерт 2CELLOS

27 травня, 19:00. Палац «Україна»
Дует віолончелістів 2Cellos уперше приїжджають з виступом в Київ! Молодий хорватсько-словенський дует Луки Шулича і Степана Хаусера відомий у всьому світі завдяки інструментальним аранжуванням відомих поп і рок пісень.
Концерт 2CELLOS
Деталі

«Хамерман Знищує Віруси» презентує новий альбом

27 травня, 20:00. Docker pub
Хамерман Знищує Віруси випускають альбом «ЛОЙ». З цього приводу ХЗВ вперше за довгий час виступлять у столиці в своєму золотому складі! Тільки Вова і Альберт, тільки найкращі хіти – все те, за що ти любиш ХЗВ.
Деталі

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх