Безпритульні тварини у спільному проекті Veteran Hub, Патрульної Поліції та Благодійного фонду «Happy paw»

Безпритульні тварини у спільному проекті Veteran Hub, Патрульної Поліції та Благодійного фонду «Happy paw»

Veteran Hub, Патрульна Поліція та Благодійний фонд «Happy paw» об’єдналися у спільному проекті, який показує, що безпритульні тварини не гірші за породистих та що сьогодні нормальним є взяти до себе в родину тваринку з вулиці. Гаслом проекту стала відома цитата з пісні гурту Metallica #nothing_else_matters.

happy paw

Організатори вирішили показати реальні історії людей, що уже взяли безпритульних тварин собі й те, що ці люди з ними щасливі. Історії проекту живі та абсолютно різні. Герої працюють у різних сферах, ведуть відмінний спосіб життя та мають різні звички, однак для себе вони прийняли рішення дати тваринам із вулиці шанс на щасливу родину й змінити їхні життя.

happy paw

Першими героями стали український музикант Олександр Ярмак, його дружина Ганна та собака Соня, яку подружжя взяло з вулиці. Взимку Ганна знайшла 10 цуценят, яких залишили в коробці, та влаштувала їх в родини, а ось Соня залишалася сама. Перед Новим роком, Олександр з дружиною вирішили забрати Соню в сім’ю. Вони дуже полюбили собаку і їм байдуже, яке походження їхнього друга. Олександр впевнений, тварини з вулиці дуже потребують турботи і любові and #nothing_else_matters.

happy paw

Наступними героями проекту є ветеран Юра та його собака Інді, яку він знайшов під мостом і забрав до себе. Юра має чималий досвід спілкування з безпритульними тваринами, тому позбавлений стереотипів про те, що вони інакші. Він їздив у притулки, допомагав там прибирати та купував корм, тому був готовий, що колись в його родині з’явиться друг, якому дуже необхідна любов. Тому герой закликає людей брати тварин без домівок, адже вони любитимуть господарів як ніхто інший та зможуть стати вірними друзями.

happy paw

happy paw

Наступна героїня проекту, поліцейська Аня фактично врятувала свого пса Кокоса від чуми і після цього вже не змогла віддати тваринку іншому господарю. І навіть така страшна хвороба не змогла налякати поліцейську. До речі, дівчина знайшла аргумент і для тих, кого цікавлять тільки породисті собаки та розповіла, що в притулках можна знайти і таких тварин.

happy paw

Герої проекту на власному прикладі показали, що тварин без породи і з вулиці не потрібно ігнорувати. Врятувавши безпритульну тварину, Ви не лише зробите дуже хорошу справу, але й знайдете собі вірного друга, особливого та унікального. А ще врятовані тваринки дуже люблять своїх господарів.

Безпритульні тварини у спільному проекті Veteran Hub, Патрульної Поліції та Благодійного фонду «Happy paw»

Також організатори проекту впевнені, що таких випадків дуже багато і закликають людей ділитись власними історіями рятування тварин з вулиць у соціальних мережах з хештегом #nothing_else_matters. Найкращі вони опублікуємо у себе в соцмережах, а серед авторів розіграють фотосесію з домашнім улюбленцем від фотографа-анімаліста – Ellina Balioz.

Проект створено: Veteran Hub, Патрульна Поліція Україна та «Happy paw».
Фотограф проекту:  Никита Завилинский.

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх