Бет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. Фото

Бет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. Фото

6 грудня у столиці відбувся концерт Бет Харт (Beth Hart) – великої американської співачки. Нова королева блюзу зібрала повний зал Жовтневого палацу. Київський концерт став завершальним для Бет Харт і її групи у світовому турі, який проходив з величезним успіхом.

Бет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. ФотоБет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. Фото

Сильний голос, приголомшлива манеру виконання. Київська публіка почула все – від інтимних блюзових балад до драйвових рок-хітів. Вже на третій пісні Бет пішла в зал, чим остаточно підкорила публіку. Люди не хотіли, щоб цей концерт закінчувався і ще довго не відпускали її.

Бет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. ФотоБет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. ФотоБет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. Фото

У багажі Бет Харт два найсильніших альбома з Joe Bonamassa, співпраця зі Слешем з Guns N ‘Roses, Нілом Шоном з Journey, спільні виступи з Тадж Махалом, Джеффом Беком і навіть – з легендарним конструктором електрогітари, віртуозом Лесом Полом. Яскравою подією для Бет стала робота над платівкою Bananas групи Deep Purple.

Бет Харт завершила світовий тур з sold out у Києві. Фото

Фото:
Тетяна Фортушна
Рекун

Реклама на сайті

Коментарі

вверх