Новий тиждень - нові пригоди: найцікавіші події Києва 30 січня - 5 лютого

Новий тиждень – нові пригоди: найцікавіші події Києва 30 січня – 5 лютого

Джаз від Андрія Макаревича, яскраві пейзажі у виставці «В ритмі міста», «внутрішня Японія» українських митців, концерт відомого британського гурту та ще багато цікавих подій чекають на своїх поціновувачів цього тижня у Києві.

Ukrainian Funk від Lisa Bajrak & Groove
30 січня, 20:00. Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4)
Ukrainian Funk від Lisa Bajrak & Groove
Поєднати українську пісенну спадщину та пульсуючий ритмом фанк? Запросто. Електронні вібрації, качовий фанк та український фольклор – усе це чекає Вас на концерті.

Виставка Ольги Чернецької «В ритмі міста»
31 січня – 12 лютого. Національний музей Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12)
Виставка Ольги Чернецької «В ритмі міста»
Ольга Чернецька працює в жанрі ліричної та геометричної абстракції, пише натюрморти і портрети та займається графікою. Мистецькі пошуки останніх років художниці пов’язані із кольором – субстанцією, яка напряму взаємодіє із сильними емоціями і стає на її полотні потужним енергетичним висловом. Офіційне відкриття 3 лютого о 18:00.

Арт-середа з Катериною Радченко
01 лютого, 19:00. Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)
Арт-середа з Катериною Радченко
Куратор, фотограф і організатор фесивалю Odesa/Batumi Photo Days Катерина Радченко перший раз в житті розповість про себе, про свої проекти, перетин між фотографією, арт менеджментом, дослідженням і кураторством.

Концерт гурту Architects
01 лютого, 20:00. Stereo Plaza (просп. Лобановського, 119)
Концерт гурту Architects
Це єдиний сольний концерт британської групи в Україні. Музика Architects розриває всі шаблони металкору. Незважаючи на важкий саунд, який асоціюється з групою, всі учасники вегани та активні учасники товариства захисту морських тварин.

Кураторський арт-проект «Внутрішня Японія»
01 лютого – 15 лютого, Музей історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)
Кураторський арт-проект «Внутрішня Японія»
Виставковий проект приурочений року Японії в Україні. На виставці буде представлено близько 30 робіт провідних українських художників, які продемонструють власне бачення Японії та культури цієї дивовижної країни.

Виставка Альбіни Ялози «Біль білила»
01 лютого, 19:00. Я Галерея (вул. Хорива, 49б)
Виставка Альбіни Ялози «Біль білила»
Виставка триватиме до 27 лютого. У новому проекті Альбіна Ялоза повідує про біль друком на хустках, що виводить її у поле релігійного мистецтва. Після виставок «По той бік» і «Високий друк», в яких Ялоза пропонувала власний погляд на центральні євангельські сюжети, послуговуючись зворотними сторонами і вцілілими фрагментами дерев’яної скульптури у якості прообразів, мисткиня зміщує центр уваги – з канонічного корпусу історій на побутове християнство.

Виступ Усеіна Бекірова та оркестру «Київські Солісти» з програмою «Awakening»
02 лютого, 20:00. Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4)
Виступ Усеіна Бекірова та оркестру «Київські Солісти» з програмою «Awakening»
Довгоочікувана прем’єра і союз музичних талантів — Національний камерний оркестр «Київські солісти», Ігор Закус, Віктор Павелко, Євген Уваров і Максим Кондратенко у проекті Усеіна Бекірова «Awakening».

Виставка Давида Чичкана «Втрачена можливість»
02 лютого – 26 лютого. Центр візуальної культури (вул. Глибочицька, 44)
Виставка Давида Чичкана «Втрачена можливість»
Присвячена війні та ситуації після Майдану в Україні, виставка ставить запитання, що понад три роки висіло в повітрі: чим був, став і міг стати Майдан. На думку автора, Майдан для українського суспільства – це втрачена можливість здійснити соціальну революцію.

Акустичний концерт Аліни Орлової
03 лютого, 20:00. Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)
Акустичний концерт Аліни Орлової
У програмі вечора – акустичний сольний концерт Аліни за роялем; добірка кращих пісень з усіх альбомів; записки із залу з питаннями, побажаннями, жартами, заявками; і найголовніше – приголомшливий вокал Аліни Орлової.

Концерт Андрія Макаревича з проектом «Your 5»
03 лютого, 19:00Docker pub (вул. Богатирська, 25)
04 лютого, 19:00. Міжнародний центр культури і мистецтв (вул. Інститутська, 1)
Як не сумувати: найкраща події Києва 30 січня - 5 лютого
У новому проекті Your 5 разом з Макаревичем на сцені виступатме тріо Євгена Борця і Тімур Некрасов, який відповідає за всі духові інструменти. В репертуар нового проекту увійшли пісні «Машини Часу» та сольних проектів її лідера, а також кілька джазових стандартів.

Вечірка «Простір»
04 лютого, 20:00. Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31)
Вечірка «Простір»
Довгоочікуване продовження тематичної вечірки, що дістала назву Простір. На цей раз дослідження українського андеграунду перейде у площину шугейзу та суміжних жанрів. Виступатимуть: Yah, гасп та janp.

Лекція «Cучасне українське візуальне мистецтво»
05 лютого, 14:00. Art Ukraine Gallery (вул. Грушевського, 9а)
Лекція «Cучасне українське візуальне мистецтво»
Оглядова лекція про видатних представників українського актуального мистецтва та, які підтексти та орієнтири існують у їхній творчості. Унікальність цієї лекції полягає у тому, що усі, хто бажає зможуть побачити оригінали картин тих самих класиків українського мистецтва, про яких йтиметься у лекції, адже зустріч проходитиме у стінах Музею майбутнього.

Концерт гурту «résonance»
05 лютого 2017, 19:00. Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4)
Концерт гурту «résonance»
Група «résonance», хоч формально і є камерною частиною симфонічного оркестру, також її часто відносять до ряду сучасних рок-груп, по суті, не є ні тим, ні іншим. Репертуар групи – це твори, які вже давно увійшли в золотий фонд людства.

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх