Київ вихідний: куди піти 1 - 3 грудня

Київ вихідний: куди піти 1 – 3 грудня

Перші дні зими не стануть на заваді хорошому відпочинку. Тим паче, у столиці відбуватиметься стільки всього: концерт ліванської співачки, фестиваль живої історії, Jazz Bez Kyiv, відкриття виставок у Музеї Ханенків, Національному художньому музеї, концерти O.Torvald та Тартак. Немає часу мерзнути)

Концерт Yasmine Hamdan

01 грудня, 20:00. Sentrum
Після весняного концерту ліванська співачка Ясмін Хамдан повертається до Києва. Її вважають андеграунд іконою арабського світу. Стала відома завдяки дуету Soapkills. Саме вони в 1997 році випустили перший альбом в жанрі незалежної електронної музики на Близькому Сході.

Деталі

Фестиваль живої історії

01 – 02 грудня. Зона креативних мануфактур Izone
Фестиваль живої історії збере досвід учасницьких практик публічної історії – роботи зі складними темами минулого й спадщиною, що потребує суспільного діалогу та рефлексії. Майданчик для обговорення тієї історії, яка не має однозначного трактування і до якої прикута суспільна увага.
Фестиваль живої історії
Деталі

XVII Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez Kyiv 2017»

З 01 грудня. Old Fashioned Bar / 32
Українсько-польський джазовий фестиваль Jazz Bez у цьому році пройде в Києві. 27 музикантів із США, Австралії, Канади, Німеччини, Люксембургу, Угорщини, Польщі та України відіграють концерти у столиці.
XVII Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez Kyiv 2017»
Деталі

Виставка «Харизма Ірану»

З 01 грудня. Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків
Виставка найцінніших творів мистецтва Ірану 12 – 19 століть з колекцій 4 провідних музеїв України: Музей Ханенків, Одеський музей західного і східного мистецтва, Національний музей історії України, Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник.
Виставка «Харизма Ірану»
Деталі

Вечірка «Parental Advisory»

01 грудня, 23:55. Closer Art Centre
Parental Advisory – це назва проекту двох друзів Sergen Makaren і S.A Tweeman. Дует тривав 5 років тому і 1-го грудня 2017 знайшов нову форму у вигляді однойменних вечірок. Цього вечора для Вас виступлять: PABLO MATEO, TROPICAL ECHOBIRD, BEJENEC, S.A. TWEEMAN b2b SERGEN MAKAREN.
Вечірка «Parental Advisory»
Деталі

Виставка Оксани Солоп «Сублімація почуттів»

З 01 грудня. Karas Gallery
Проект об’єднує в собі одразу два цикли, що виконані в різних техніках, тут є фото, кольоровий рельєф, лінорити і навіть випалювання.
Виставка Оксани Солоп «Сублімація почуттів»
Деталі

Виставка «Обличчя 1970-х»

З 01 грудня. Національний художній музей України
Під час відкриття виставки «Обличчя 1970-х», відбудеться церемонія передачі до фондів музею 18 робіт українських художників-семидесятників і презентація Олени Голуб «Свято непокори та будні андеграунду».
Виставка «Обличчя 1970-х
Деталі

Концерт O.Torvald

02 грудня, 19:00. Stereo Plaza
У грудні O.Torvald дасть великий сольний концерт, яким закінчить черговий всеукраїнський тур.
Концерт O.Torvald
Деталі

«ТАРТАК» презентує альбом «анТАРТАКтида»

02 грудня, 19:00. Sentrum
В день свого народження, гурт Тартак вже традиційно збере друзів та прихильників на великий сольний концерт. Цьогоріч, в програмі концерту презентація нового альбому «анТАРТАКтида» та хіти.
«ТАРТАК» презентує альбом «анТАРТАКтида»
Деталі

Aurora Halal (live) @Closer

02 грудня, 23:55.Closer Art Centre
Aurora Halal – артистка, чий творчий потенціал не вміщається в рамки однієї професії: вона є музичною продюсеркою, відеохудожницею, кураторкою фестивалю Sustain release, а також засновницею лейблу і серії вечірок Mutual dreaming.
Aurora Halal (live) @Closer
Деталі

Музичний проект «Нова музика Львова» #1

02 грудня, 16:00. Дім освіти та культури «Майстер Клас»
Презентація творчості львівських композиторів у Києві: зустріч з львівськими композиторами старшого покоління. Учасники: Мирослав Скорик, Юрій Ланюк, Віктор Камінський. Опісля відбудеться концерт «Творчі портрети львівських композиторів».
Музичний проект «Нова музика Львова»
Деталі

Вечірка «Vystavka»

2 грудня, 23:00. Otel’
Лайн-ап: Dyachkov, Petrov, Sasha Zlykh, Bejenec, Dasha Kolosova, Toldo, Nagos.
Вечірка «Vystavka»
Деталі

Сімейний майстер-клас «Каракурі – механічна іграшка»

03 грудня, 14:00. Мистецький арсенал
Бомба-пінгвін – тип каракурі, що називається камікара. Використовуючи серію складок і з’єднань, цей гнучкий паперовий механізм згинається і розгортається одним швидким рухом, причому ключем є вкладка на нижній частині, яка автоматично перетворює картон на чарівного пухкого пінгвіна.
Сімейний майстер-клас «Каракурі – механічна іграшка»
Деталі

Екскурсія «Метафізична графіка Олександра Аксініна»

03 грудня, 14:00. Національний художній музей України
На авторській екскурсії мистецтвознавиця Ann Yurchenko розповість про еволюцію графіки Аксініна та ті літературні джерела, без яких навіть сучасному глядачеві неможливо дешифрувати прихований зміст робіт художника.
Екскурсія «Метафізична графіка Олександра Аксініна»
Деталі

Виступ Michelle Gurevich

03 грудня, 19:00. MonteRay Live Stage
Музику Мішель можна описати як слоукор-рок і лоу-фай-поп. Michelle Gurevich виступить в Україні вперше.
Виступ Michelle Gurevich
Деталі

Концерт «ЦеШо»

03 грудня, 20:00. Atlas
Концертна вистава з 15-ти музичних композицій. ЦеШо – гостросоціальне лялькове кабаре. Поєднання музики, театру та соціального змісту. Тексти власні і на поезію Михайля Семенка, Artem Polezhaka, Влада Троїцького, Жака Превера та Тірци Ата.
Концерт «ЦеШо»
Деталі

Музичний проект «Нова музика Львова» #2

03 грудня, 15:00. Дім освіти та культури «Майстер Клас»
Презентація творчості львівських композиторів у Києві: зустріч з львівськими композиторами молодшого покоління. Учасники: Любава Сидоренко, Марія Олійник, Богдан Сегін, Михайло Швед, Остап Мануляк, Микола Хшановський, Назар Скрипник. Опісля – концерти.

Деталі

Мітки:

Реклама на сайті

Коментарі

вверх